© 2023 by Urban Artist. Proudly created with Wix.com

Radionica analogne fotografije u KC Baraka

January 10, 2018

 

RADIONICA ANALOGNE FOTOGRAFIJE 


u Kulturnom Centru Baraka
Radionica je namenjena uzrastu od 13 godina pa na vise, polaznici ne moraju imati nikakvo predznanje sa fotoaparatom ili nekim ozbiljnijim fotografisanjem da bi pohadjali ovu radionicu.

AKTIVNOSTI U OKVIRU RADIONICE
Radionica je koncipirana tako da se sastoji od predavanja i praktičnog dela, kao i zadataka koji će polaznici raditi samostalno i donositi fotografije na zajednička pregledanja. Cenom kursa je obuhvaćeno i korišćenje analognih fotoaparata za svakoga, zajedno sa filmovima i izradom fotografije, polaznici ce posle svakog drugog predavanja dobiti rolnu film sa vežbom koju treba da odrade do sledećeg predavanja. Takodje polaznici će koristiti programe Adobe Photoshop i Lightroom za neke minimalne izmene fotografija (kropovanje, rotiranje, neke minimalne dorade na fotografijama... Prva tri meseca se fotografiše iskljucivo sa analognim aparatima van studija, dok će se četvrti mesec zasnivati na studijskoj fotografiji sa odgovarajućim osvetljenjem.

ZAVRŠNA IZLOŽBA
Na kraju cele radionice održace se zajednička izlozba svih polaznika u prostoru galerije KC Baraka, gde će svako imati priliku da pokaze svoje radove.

Prijave mođete poslati na e-mail adresu: kulturnicentarbaraka@gmail.com sa naznakom FOTOGRAFIJA
Ili na telefon: 063286910

Predavači:
Marko Miletić
Jovan Lojić

+ Gostujuci Predavaci

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Najava
Skorašnje objave
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now